13 ugers Producerpakke - AFTEN

På dette kursus vil du få masser af værktøjer som vil udvikle dit talent som kommende producer og komponist.

Kursusindhold

Lydteknik
At mixe er en videnskab for sig selv, og noget der kan tage rigtig lang tid at lære, men noget vi vil tage hul på under dette forløb. Du vil lære at give alle dine lyde/elementer en plads i lydbilledet, farve dit element og give den karakter. Du vil få en bredere forståelse for at skabe dynamik i din produktion og gennemgå alle faserne ved mix og mastering samt lære at aflæse et meter og deres værdier. Du vil stifte bekendtskab med processen gain staging og tillære dig et workflow der altid vil give dig mere headroom og et bedre balanceret mix. Vi vil arbejde med behandling af både vokaler og beat og lærer de vigtigste former for effekthåndtering.
Du vil opbygge forståelse for kompressorernes mange muligheder og få kendskab og indblik af synthesizers, effekter og diverse plugins der findes på markedet.

Lyddesign
Under dette emne vil du lære om de mest gængse syntesemetoder. Vi vil lære synthesis programmernes muligheder at kende, deres signal flow og få kendskab for de fire basis synthesis waveforms, både ved udseende og gehør. Du bliver fortrolig med at designe og forme dine egne lyde helt fra bunden, så du kan tage skridtet videre fra kun at bruge presets i dine kompositioner.
Efter dette forløb vil du være i stand til selv at skabe en bred palette af forskellige lyde og dermed være bedre rustet til at skabe en mere personlig og unik lyd.

Komposition
Vi gennemgår komposition, form og arrangement. Du vil få hjælpemidler til at skabe overblik over dit projekt både i form af opbygning, men også ved at have struktur på lydene og deres funktion.

Du vil lære at kunne høre og forstå sanges opbygning, for selv at kunne lade dig inspirere. Vi vil stifte bekendtskab med basis af et klavers opbygning ved læring om grundtoner, tonearter og akkorder. Du vil lære at anderkende termet ”producer blokade” for at kunne navigere og arbejde dig ud af dine begrænsninger med ideer til nyt workflow.

Vi lytter til og giver kritik til hinandens og vores idolers musik. Hvad lykkes de med og hvad er typisk ‘definerende’ for forskellige musikalske genrer?

OBS!
Bemærk, at du skal medbringe din egen laptop med din foretrukne DAW installeret samt hovedtelefoner.

Kurset er for den let øvede producer. Har du masser af erfaring med musikproduktion er Producerlinjen under De Intensive mere relevant for dig.

Skema

Undervisningen ligger mandag og onsdag kl. 17-21.35 begge dage.

Der er 10 lektioner pr. uge.

Øvelokaler
Som kursist på vores kursuspakker har du mulighed for at benytte skolens undervisningslokaler udenfor din undervisningstid. Du kan booke øvelokaler inden for tidsrummet 9-22. Booking foregår på kontoret på 1. sal.

Betaling
Kurset betales ved tilmelding. Alternativt kan kurset, efter aftale med kontoret, betales med månedlige afdrag.

Tilmeldingsfrist
21. august.

Undervisningssted

Rytmisk Center - Vesterbro
Vesterbrogade 107 E
1674 København V

Praktisk information

Hold nr:
305259
Første møde:
05.09.22 kl. 17:00
Sidste møde:
07.12.22 kl. 17:00
Mødegange:
2

Pris

Almen
DKK 15815,00
Pensionist København
DKK 14515,00
Pensionist Frederiksberg
DKK 14515,00
Arbejdsledig Frederiksberg
DKK 14515,00
Arbejdsledig København
DKK 14515,00
Studerende SU berettiget Frederiksberg
DKK 14515,00
Studerende SU berettiget København
DKK 14515,00
  • Mandag 05.09.22 kl. 17:00 - 17:55

    Sted: Rytmisk Center - Vesterbro
    Vesterbrogade 107 E

  • Onsdag 07.12.22 kl. 17:00 - 17:55

    Sted: Rytmisk Center - Vesterbro
    Vesterbrogade 107 E

Profile Avatar Placeholder Large

Benjamin "Yuwanit" Winberg