Studentermedhjælper med stærke kommunikative evner

Brænder du ligesom os, for musik, kultur, og fællesskab - og at formidle det kommunikativt?
Rytmisk Center er i en rivende udvikling, og vi tror på at DU kan være med til at dyrke og bidrage til denne udvikling. Vi søger en studentermedhjælper som kommunikativt kan forstærke og formidle vores arbejde med mennesker som i fællesskab mødes omkring musik.

Det vi arbejder med, og hvad du bliver en del af.
Vi arbejder med musik på alle plan og bor i hjertet af Vesterbro i København. Vi rummer og arbejder aktivt med alt fra professionelle musikere som underviser på vores kurser, børn som skal lære at spille musik for første gang, et vækstlag der er i gang med at udvikle sin karriere, til hobbymusikere som elsker at dyrke sit instrument igennem hele sit liv. Vi har masser potentiale i vores hus, og det skal vi fylde med al vores kompetence! Rytmisk Center har et specielt fokus på at række ud til hele København, og fejre byens mangfoldighed.

Dine kompetencer og opgaver.
Du er nysgerrig på mennesker, musik, kultur, kreativitet, fællesskab. Du evner at kombinere denne nysgerrighed med at formidle det visuelt og i tekst. Du har et godt visuelt øje, og du kan se en god historie tegne sig på forhånd, som du planlægger at dække og formidle. Sammen med den kommunikationsansvarlige på RC, vil du ud fra en kommunikationsstrategi, planlægge og producere materiale som skal formidles på vores forskellige kanaler. Du er stærk i at både formulere og eksekvere content på SoMe, i både billede og tekst.

Du vil modtage specifikke opgaver, og er glad for både at opfylde instrukser men også at tage egne initiativer. Du bliver en del af et kommunikationsteam, og vil arbejde med et stort kommunikationsområde især SoMe, hvor du både producerer content og administrerer kanaler.

Antal timer om ugen: ca. 10 timer, som er fleksible ift. hvornår der er aktiviteter som skal dækkes og formidles.

Ansøgningsfrist og Start: Snarest mulig (vi ansætter når vi fundet den rigtige kandidat).

Har du spørgsmål, kontakt Nina Rosvall, mail nr@rytmiskcenter.dk / tlf. 28 10 04 59

Send din ansøgning til Nina Rosvall på nr@rytmiskcenter.dk