Teater Badius undervisere

Hvad er tanken med, og bag Badius?

 

Tanken bag Badius er at have et sted, hvor børn og unge kan komme og lege. Både lege i traditionel forstand, men også lege med at skabe en karakter, et univers eller en forestilling.

Leg er med til at styrke fællesskaber og nedbryde aldersgrænser. Når vi leger, er vi til stede, og når vi står på scenen bliver forskellen på alder og baggrund udvisket.

Vi medarbejdere har en lang baggrund inden for leg og teater. Vi har alle dyrket børne-/ungdomsteater i forskellige foreninger, og oplevet glæden ved at bidrage til et fællesskab og hvordan fællesskabet har været med til at danne os som mennesker.

Vi ved udfra egen erfaring, hvor vigtigt alle disse ting er, og vi stræber efter at kunne give det videre, som vi selv har oplevet og elsket igennem vores liv.

 

Hvilke børn kommer til Badius?


Det er svært at indskrænke hvilke børn der kommer hos os. Vi har børn i alle aldre og med forskellige baggrunde og personligheder.
Én ting vores medlemmer har til fælles er en lyst til at arbejde kreativt med sig selv og andre, og at udfordre sig selv ved at udforske en måske ukendt side af sig selv.


Hvilke oplevelser får børn som går på Badius?

 

Børn der går på Badius får først og fremmest muligheden for at gå på et teaterhold med med mange andre børn.

Man får lov til at udforske teater- og skuespilfaget ved bl.a. at skabe en karakter og gøre brug af det i en scene eller forestilling.

Vi arbejder med improteater, fortælleteknikker, tekstarbejde, kropssprog, dans, bevægelse og meget mere.

Man lærer om nærvær ved at lytte og være opmærksom på hvad der udspiller sig omkring én, kropslig bevidsthed, at tænke hurtigt og udfordre sig selv kreativt.

 

Fortæl lidt om den årlige forestilling?

 

Vi afvikler hvert år en stor forestilling, hvor alle hold medvirker, og hvert enkelt medlem får mulighed for at stå på scenen foran et større publikum.

Forestillingen bliver skrevet af medarbejderne, og hvor hvert hold har i perioden optil mulighed for at præge deres egen scene og forestillingens samlede udtryk.

Vi spiller som regel på Dansekapellet, hvor der bliver bygget en flot scenografi belyst af rigtige teaterlamper, skrevet sange til og syet kostumer til alle de medvirkende.

 

Vi håber du har lyst til at være en del af Badius!

Rigtig mange hilsner fra Badius-crew, Amalie, Joos, Lotta, Andreas og Lukas.