De Intensive

For dig som arbejder hen imod en karriere som
professionel udøvende musiker, sanger, sangskriver, komponist, producer eller lydtekniker.

”Jeg har lært så meget på dette kursus: Evnen til at blive skubbet i nye musikalske retninger. Evne til at samarbejde. Styrke ved at sparre med andre sangskrivere. Fordele ved nogle gange at ofre sit egen musikalske syn, for at lære et andet.”

Markus Brandt Riis
Sangskriverlinjen – Efteråret 2020

TIDLIGERE KURSISTER UDTALER SIG

Karoline Ude Jørgensen
Sangskriverlinjen – Efteråret 2021

”Over al forventning. Anders (underviser) er en hamrende dygtig og engageret underviser. Kursets indhold var meget relevant, og opgaverne var en god blanding af noget meget konkret samt noget, hvor der blev lagt op til fri fortolkning”

”Det var interessant at møde og arbejde sammen med dem fra de andre linjer, og det var rigtig fedt at man ikke var låst fast i sin rolle som sangskriver/producer/musiker, men at der blev lagt op til at eksperimentere i fællesskab”

”Jeg ville ønske at kurset havde været dobbelt så langt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har glædet mig så meget til at komme i “skole”

Rikke Rubæk Krebs
Musikerlinjen – Efteråret 2021

”Jeg fået nogle redskaber til at formidle/fortolke en sang, og jeg synes, at jeg er blevet en bedre musiker/sanger, bl.a. fordi jeg har øvet/spillet meget i dette semester. Jeg har også fået motivation til at spille/skrive musik igen, hvilket var det jeg kom for, da jeg var gået lidt i stå. Sidst men ikke mindst, har jeg fået en masse gode snakke med mine undervisere omkring det at være musiker og at være i branchen, hvilket har været sygt inspirerende”

Markus Brandt Riis
Sangskriverlinjen – Efteråret 2020

”Jeg har lært så meget på dette kursus: Evnen til at blive skubbet i nye musikalske retninger. Evne til at samarbejde. Styrke ved at sparre med andre sangskrivere. Fordele ved nogle gange at ofre sit egen musikalske syn, for at lære et andet”

Marco Grube Ceglarek
Sangskriverlinjen – Efteråret 2021

”Anders er en suveræn underviser! Og kurset har været rigtig godt”