De Intensive

For dig som arbejder hen imod en karriere som
professionel udøvende musiker, sanger, sangskriver, komponist, producer eller lydtekniker.

På De Intensive har vi fokus på den enkeltes kursists kunstneriske udvikling.

Vi værdsætter individualisme og originalitet og ønsker at kursisterne bruger De Intensive som "stepping stone" til at kickstarte eller videreudvikle karrieren. 

På De Intensive kommer du til at møde udøvende, professionelle musikere, sangskrivere og producere som dine undervisere. De kender musikmiljøet ud og ind, og deler samme engagement og lyst til musik som dig. Samtidig ved de hvad der kræves og kan hjælpe dig med at klæde dig på til f.eks Musikkonservatoriet, Sonic College eller andre relevante musikalske veje.

Du har arbejdet med din musik i en del år, og opfatter dig selv som viderekommen inden for dit felt. Nu vil du nå endnu længere!

Er du begynder eller let øvet på de instrument, og alligevel ønsker et intensivt kursus, er vores 13 ugers kursuspakker helt sikker noget for dig.

Kurserne

Undervisningen er intensiv og foregår i dagtimerne. Som kursist på De Intensive har du fri adgang til øvelokaler og produktionsstudier dag, aften og weekends. Der er tilknyttet studievejledning, og der er optagelsesprøver til alle kurser.

Gæsteundervisere

Hvert semester inviterer vi gæsteundervisere indenfor, og altid er det nogle af tidens hotteste musiknavne.
Gæsteundervisere i 2023 er: Brimheim, Eee Gee, Søren Buhl, Jens Bjørnkjær og Helena Gao.

Ekstra fag

Hvis du ønsker det, kan du udvide dit skema med ekstra fag. På denne måde har du mulighed for at sammensætte dit skema så det bliver 100 % målrettet dine behov. 

Ekstra fagene vælger du frit fra Rytmisk Centers hjemmeside under Voksne

Når du ved hvilke ekstrafag du ønsker, kontakter du afdelingsleder Lis Wessberg på mail: liw@rytmiskcenter.dk som vil sørge for at ekstrafagene passer ind i dit faste skema.
Når du vælger ekstrafag udover dit faste skema får du 30 % i rabat på de ekstrafag du vælger.

Se alle vores linjer i menuen.

Har du spørgsmål til De Intensive, kontakt Lis Wessberg på liw@rytmiskcenter.dk eller 93 63 66 06.

”Jeg har lært så meget på dette kursus: Evnen til at blive skubbet i nye musikalske retninger. Evne til at samarbejde. Styrke ved at sparre med andre sangskrivere. Fordele ved nogle gange at ofre sit egen musikalske syn, for at lære et andet”

Markus Brandt Riis
Sangskriverlinjen

TIDLIGERE KURSISTER UDTALER SIG

Karoline Ude Jørgensen
Sangskriverlinjen 

”Over al forventning. Kursets indhold var meget relevant, og opgaverne var en god blanding af noget meget konkret samt noget, hvor der blev lagt op til fri fortolkning”

”Det var interessant at møde og arbejde sammen med dem fra de andre linjer, og det var rigtig fedt at man ikke var låst fast i sin rolle som sangskriver/producer/musiker, men at der blev lagt op til at eksperimentere i fællesskab”

”Jeg ville ønske at kurset havde været dobbelt så langt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har glædet mig så meget til at komme i “skole”

Rikke Rubæk Krebs
Musikerlinjen

”Jeg fået nogle redskaber til at formidle/fortolke en sang, og jeg synes, at jeg er blevet en bedre musiker/sanger, bl.a. fordi jeg har øvet/spillet meget i dette semester. Jeg har også fået motivation til at spille/skrive musik igen, hvilket var det jeg kom for, da jeg var gået lidt i stå. Sidst men ikke mindst, har jeg fået en masse gode snakke med mine undervisere omkring det at være musiker og at være i branchen, hvilket har været sygt inspirerende”

Markus Brandt Riis
Sangskriverlinjen

”Jeg har lært så meget på dette kursus: Evnen til at blive skubbet i nye musikalske retninger. Evne til at samarbejde. Styrke ved at sparre med andre sangskrivere. Fordele ved nogle gange at ofre sit egen musikalske syn, for at lære et andet”