Musikundervisning for voksne

Alle er velkomne uanset niveau, og uanset om musik er din fritidsinteresse eller store passion.

Du kan lære, eller fordybe dig i at synge, at spille et instrument, at synge i kor, at spille i band, at skrive dine egne sange eller arbejde med musikproduktion.

Musikundervisning for voksne foregår på hold, og du kommer til at dele din musikinteresse med andre.

Hold til UNGE 14-19 år
Hold til BØRN 7-13 år

Musik :: Bevægelse :: Kulturaktiviteter

5000 mennesker vælger at gå til alt fra babyrytmik, over seniorkor til tilbud for ambitiøse vækstlagsmusikere.

Rytmisk Center er en kultur- og undervisningsinstitution der tilbyder undervisning i musik, bevægelse og andre kulturaktiviteter til både voksne, børn og unge i København. Med base i egne lokaler på både Vesterbro og Østerbro, tilbyder vi over 600 forskellige kursustilbud pr. år, hvor i omegnen af 5000 mennesker vælger at gå til alt fra babyrytmik, over seniorkor til tilbud for ambitiøse vækstlagsmusikere. Den store interesse skyldes, at vi tilbyder undervisning på højt kunstnerisk og pædagogisk niveau, hvilket vi arbejder hårdt på at udvikle i takt med en musikkultur, som er i konstant forandring.

Rytmisk Centers vision er at skabe rum for, at mange flere kan opleve glæden og fællesskabet ved at skabe og udøve musik og andre kunstformer sammen. Rytmisk Centers vision er også at være førende indenfor moderne folkeoplysning og sætte retning for visionære samtaler, debat og videndeling.

- Rytmisk Centers - VISION -