Musikundervisning for voksne

Alle er velkomne uanset niveau, og uanset om musik er din fritidsinteresse eller store passion.

Du kan lære, eller fordybe dig i at synge, at spille et instrument, at synge i kor, at spille i band, at skrive dine egne sange eller arbejde musikproduktion.

Musikundervisning for voksne foregår på hold, og du kommer til at dele din musikinteresse med andre.

Kor Med Mand Sygner 10.8 Spot

Det andet TUMPEKOR

Når vi siger at musik er for alle – så mener vi det! Og dette gælder også for dem som ikke kan spille eller synge. Et af vores største succeser og en del af vores stolte historie er, Tumpekoret. Dette er et kor for dig som er glad for at synge, men tvivler på dine evner til det. Vores første Tumpekor har nu fået vokseværk, og vi har måtte oprette et helt nyt kor så alle jer som ønsker at være med kan få plads!

LÆS MERE
Sammenspil Sang Voksne Vupti 2

Start inden for 4 uger.

Vil du gerne finde et kursus som starter inden for de nærmeste 4 uger - kig nærmere på listen her!

LÆG MERE

Sang, Vokalgrupper & Kor

Syng! Vi har sang, kor og vokalgrupper.
Flerstemmig sang er noget af det bedste som findes!
Vi arbejder med den fælles klang, med dynamik og fortolkning – og som en bonus får I masser af sangtekniske råd med på vejen!

LÆS MERE
Nordisk Jazz Workshop

Spil sammen i et band! Sammenspil med bl.a. Nordisk Jazz :: Balkan Türk :: Folk :: Blues

Der er tid til at spille lange toner og dyrke instrumenternes klang.

LÆS MERE

Musik :: Bevægelse :: Kulturaktiviteter

5000 mennesker vælger at gå til alt fra babyrytmik, over seniorkor til tilbud for ambitiøse vækstlagsmusikere.

Rytmisk Center er en kultur- og undervisningsinstitution der tilbyder undervisning i musik, bevægelse og andre kulturaktiviteter til både voksne, børn og unge i København. Med base i egne lokaler på både Vesterbro og Østerbro, tilbyder vi over 600 forskellige kursustilbud pr. år, hvor i omegnen af 5000 mennesker vælger at gå til alt fra babyrytmik, over seniorkor til tilbud for ambitiøse vækstlagsmusikere. Den store interesse skyldes, at vi tilbyder undervisning på højt kunstnerisk og pædagogisk niveau, hvilket vi arbejder hårdt på at udvikle i takt med en musikkultur, som er i konstant forandring.

Spil musik sammen med andre!

Vi har 26 sammenspilshold at vælge mellem. Så om du er begynder eller øvet, og er til jazz, folk, pop, rock, metal, balkan eller noget helt andet – har vi et hold for dig.

Saxofon Voksen Dame Vupti 2
De Intensive Forside 1250X800

De Intensive linjer - næste opstart er i februar 2023

For dig som arbejder hen imod en karriere som professionel udøvende musiker, sanger, sangskriver, komponist, producer eller lydtekniker.

LÆS MERE

Rytmisk Centers vision er at skabe rum for, at mange flere kan opleve glæden og fællesskabet ved at skabe og udøve musik og andre kunstformer sammen. Rytmisk Centers vision er også at være førende indenfor moderne folkeoplysning og sætte retning for visionære samtaler, debat og videndeling.

- Rytmisk Centers - VISION -