Teaterundervisning for unge i København

Få en seriøs og målrettet introduktion til skuespil på teater.

Gennem Badius teaterundervisning i København lærer du forskellige teaterteknikker som fx kropssprog, rumfornemmelse, timing, stemme- og rytmetræning.

Du får teaterundervisning i dans og sang, og du lærer at være nærværende på scenen. Undervisningen har en høj grad af leg, bevægelse og improvisation. Du er selv med til at skabe øvelser og scener. Og vi taler om teatrets metoder og virkemidler.

På Badius ønsker vi at skabe et stort fællesskab både på holdene, og på tværs af alder og mellem holdene. Vi stræber efter at skabe et trygt undervisningsrum for alle, hvor der er plads til at udfordre sig selv, og man derigennem kan prøve kræfter med alt hvad teaterfaget byder på.
Hos os underviser vi i teater og skuespil. Vi beskæftiger os blandt andet med bevægelse, leg, improvisation, kropslig bevidsthed og dans i undervisningen.

Teater Badius for børn i alderen 7-13 år, se HER

  • Holdnr
  • Kursus
  • Startdato
  • Underviser
  • Sted

Holdnr

Kursus

Startdato

Underviser

Sted

109505

Badius Slænget +15 år

Ons
21.08.24 kl. 18.30

Andreas Graham

Rytmisk Center - Østerbro

Badius Slænget +15 år

Holdnr: 109505

Start: Ons 21.08.24 kl. 18.30

Underviser: Andreas Graham

Sted: Rytmisk Center - Østerbro

Hos Badius har vi børn fra 7-års-alderen og helt op til 18 år, som er fordelt over 6 hold.

Der er plads til alle hos os, ligegyldig om man går med en lille skuespillerdrøm, har lyst til at være del af et større fællesskab eller bare vil prøve kræfter med en mere kreativ side af sig selv.

Vi afvikler hvert år en stor forestilling, hvor alle hold medvirker, og hvert enkelt medlem får mulighed for at stå på scenen foran et større publikum.

Forestillingen bliver skrevet af medarbejderne, og hvert hold har i perioden optil mulighed for at præge deres egen scene og forestillingens samlede udtryk.

Vi spiller som regel på Dansekapellet, hvor der bliver bygget en flot scenografi belyst af rigtige teaterlamper, skrevet sange til og syet kostumer til alle de medvirkende.

Badius har eksisteret siden 1998 og vi har spillet forestillinger på teaterscener, museer og udendørs i København siden 2002 på Teater Zeppelin, i Krudttønden, på Statens Museum for kunst, under åben himmel i Østre Anlæg og på Israels plads samt i Dansekapellet.