Rytmisk Centers Big Band

Velkommen til Rytmisk Center’s Bigband!
Rytmisk Centers bigband har eksisteret siden 2005 og er et bigband med standardbesætning, dvs. 5 saxofoner, 4 tromboner, 4 trompeter, klaver, guitar, bas, trommer og sanger.

Bigbandet spiller alle slags bigbandmusik, lige fra det helt klassiske swing-repertoire som Count Basie, Frank Sinatra og Duke Ellington, til moderne jazz, latin, funk og pop i bigband-arrangementer. Bandets primære fokus er bigbandmusik med vokal, og bandet spiller offentlige og private koncerter flere gange pr. sæson.

Det er en forudsætning at du er øvet/let øvet og har gode nodelæsnings kundskaber for at kunne være med.

Tilmelding:

Hvis du ønsker at komme med i bigbandet, bedes du kontakte dirigent Johan Jep Christensen rytmiskcenterbigband@gmail.com inden du tilmelder dig, og fortælle om dit instrument og en smule om din musikalske erfaring, så vil du blive kontaktet angående mulighederne for plads i bandet. Ved optagelse af nye medlemmer kan der blive tale om en audition eller prøveperiode.

  • Holdnr
  • Kursus
  • Startdato
  • Underviser
  • Sted

Holdnr

Kursus

Startdato

Underviser

Sted

209550

Rytmisk Centers Bigband (øvet)

Tor
22.08.24 kl. 19.10

Johan Jep Christensen

Rytmisk Center - Vesterbro

Rytmisk Centers Bigband (øvet)

Holdnr: 209550

Start: Tor 22.08.24 kl. 19.10

Underviser: Johan Jep Christensen

Sted: Rytmisk Center - Vesterbro

Johan Jep Christensen Kvadrat 600

Dirigent

Johan Christensen er saxofonist, komponist og arrangør med en stor kærlighed til, og erfaring med - jazz og bigbandmusik.

Johan Jep Christensen blev færdiguddannet som saxofonist fra Syddansk Musikkonservatorium 2023 og er i gang med en overbygning (KA) i komposition og arrangement. Han har studeret under danske jazz-koryæer som Claus Waidtløw, Hans Ulrik, Hans Mydtskov, Erik Von Spreckelsen og Anders Banke. 

Johans musikalske karriere inkluderer udgivelsen af EP'en "Hairdressers Like Lice" (2023) med projektet  Hairdressers, og bandet Haletudserne, der blev nomineret til en Danish Music Award i 2019 for Årets Børnejazz Orkester, samt projekterne Osmosis og Johan Jep Quartet. Han spiller med Anders Malta Almost Bigband og har stor erfaring som bigbandmusiker fra mange forskellige bigbands siden han var 12 år gammel, og har derudover spillet en hel del teater, bl.a på Odense Teater.

Johan har undervisningserfaring som saxofonlærer og ensemblelærer fra bl.a Ollerup Efterskole, Odense Musikskole, Kerteminde Musikskole og Musikgården Faaborg, og har dirigeret og arrangeret for store ensembler og bigband, bl.a Syddansk Musikkonservatoriums Jazz-ensemble samt større jazzensembler på 1748 Musikskole og Aftenskole.