Rytmisk Centers Big Band

Velkommen til Rytmisk Center’s Bigband!
Rytmisk Centers bigband har eksisteret siden 2005 og er et bigband med standardbesætning, dvs. 5 saxofoner, 4 tromboner, 4 trompeter, klaver, guitar, bas, trommer og sanger.

Bigbandet spiller alle slags bigbandmusik, lige fra det helt klassiske swing-repertoire som Count Basie, Frank Sinatra og Duke Ellington, til moderne jazz, latin, funk og pop i bigband-arrangementer. Bandets primære fokus er bigbandmusik med vokal, og bandet spiller offentlige og private koncerter flere gange pr. sæson.

Det er en forudsætning at du er øvet/let øvet og har gode nodelæsnings kundskaber for at kunne være med.

Tilmelding:

Hvis du ønsker at komme med i bigbandet, bedes du kontakte dirigent Tobias Stavngaard, på tobstavn+rytmiskcenter@gmail.com inden du tilmelder dig, og fortælle om dit instrument og en smule om din musikalske erfaring, så vil du blive kontaktet angående mulighederne for plads i bandet. Ved optagelse af nye medlemmer kan der blive tale om en audition eller prøveperiode.

  • Holdnr
  • Kursus
  • Startdato
  • Underviser
  • Sted

Holdnr

Kursus

Startdato

Underviser

Sted

207550

Rytmisk Centers Bigband

Tor
24.08.23 kl. 19.10

Tobias Stavngaard

Rytmisk Center - Vesterbro

Få pladser

Rytmisk Centers Bigband

Holdnr: 207550

Start: Tor 24.08.23 kl. 19.10

Underviser: Tobias Stavngaard

Sted: Rytmisk Center - Vesterbro

Tobias Stavngaard Dirigent Til Big Band

Dirigent

Tobias Stavngaard, er basunist, komponist, arrangør og underviser bosat i København. Tobias er på trods af sin unge alder allerede etableret som professionel musiker – blandt andet i kraft af sin stilling som basunist i Aarhus Jazz Orchestra.

Foruden at være en hyppigt anvendt ensemblemusiker, medvirker han i en række forskellige grupper som ‘sideman’ og bandleder som det er tilfældet i “Tobias Stavngaard Sextet”, der spiller Tobias’ musik. Den 18. marts 2022 udgiver Tobias sit debutalbum med netop denne gruppe.

Tobias studerer på Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Tobias har undervist alle aldersgrupper. I sin undervisningen lægger han vægt på et højt fagligt niveau og på at forstå den enkeltes behov, således at alle får mest muligt ud af undervisningen.