Producerlinjen

Er du den kommende nye musikproducer som alle ønsker at arbejde med?
På Producerlinjen styrker vi dit talent som producer, beatmaker, komponist, remixer og laptopkunstner – både i arbejdet med din egen og andres musik.

Udover masser af teknik og musik, har vi fokus på, hvilke branchekanaler der hjælper dig med komme ud med netop dine produktioner, uanset om det er hiphop, electronica, electro, minimal, pop, dubstep eller noget helt andet.

Overvejer du at søge musikproduktion på RMC, Sonic College eller anden musikuddannelse indenfor musikproduktion, kan vi også hjælpe dig med at blive klar til disse optagelsesprøver.

Kursusindhold

Teknik

Du lærer, hvordan knapperne på en synth skal tweakes, uanset om du er ude efter en brutal wobble-bass, en skrigende lead eller en storladen pad. Du kommer til at kende lyden af filtre, envelopes og waveforms, så du kan gennemskue, hvordan forskellige lyde er lavet, og slipper for at være bundet af presets.

Du lærer, hvordan samples kan bruges til den såvel ondeste stortromme som abstrakte atmosfæriske lydflader.

Vi snakker om plug-ins til mix og mastering. Hvordan skal compressoren indstilles, så der kommer smæk i trommerne som hos Timbaland, du får en stramt pumpende bas a’la Medina eller det hele sumper klaustrofobisk som hos Flying Lotus. Hvordan bliver vokalen ren og klar, og hvordan får mit mix bredde og dybde.

Komposition

Vi gennemgår komposition og form. Hvordan opbygger du en intro, så den fanger folks opmærksomhed, og hvornår skal der være breakdown? Du får tips til melodier, basgange, akkorder og reharmoniseringer, arrangement og instrumentering, og hvordan tilfældigheder kan inspirere dig.

Vi lytter til og giver kritik til, hinandens og vores idolers musik. Hvad lykkes de med? Hvad er typiske for forskellige genrer?

Vi arbejder med remix, herunder hvad formålet med et remix er.

Branche

Du får indsigt i Do-It-Yourself metoder til promovering, udgivelse og distribution, i brancheorganisationernes virke og formål. Og ikke mindst får du en masse værktøjer til at koble dit kunstneriske udtryk sammen med dine karrieremæssige ambitioner.

Kursus

Dag

Start

Underviser

Sted

Producerlinjen - start september 2023

Man

04.09.23 kl. 09.00

Simon Muschinsky

Rytmisk Center - Vesterbro
Vesterbrogade 107 E
1674 København V

Producerlinjen - start februar 2024

Man

19.02.24 kl. 09.00

Simon Muschinsky

Rytmisk Center - Vesterbro
Vesterbrogade 107 E
1674 København V

Undervisere

Det er vigtig for os, at vores undervisere er udøvende inden for sine respektive områder. Simon Muschinsky er den gennemgående underviser på Producerlinjen. Og HER kan du se alle de undervisere som er tilknyttet De Intensive linjer.

Skema

Undervisningen ligger tirsdag og onsdag kl. 9.00- 13.35 begge dage.
I alt 10 lektioner pr. uge. Bemærk, at du skal medbringe din egen laptop med din foretrukne DAW installeret samt hovedtelefoner.

Ekstra fag

Hvis du ønsker det, kan du udvide dit skema med ekstra fag. På denne måde har du mulighed for at sammensætte dit skema så det bliver 100 % målrettet dine behov. 

Ekstra fagene vælger du frit fra Rytmisk Centers hjemmeside under Voksne

Når du ved hvilke ekstrafag du ønsker, kontakter du afdelingsleder Lis Wessberg på mail: liw@rytmiskcenter.dk som vil sørge for at ekstrafagene passer ind i dit faste skema.
Når du vælger ekstrafag udover dit faste skema får du 30 % i rabat på de ekstrafag du vælger.

Arrangementer

Udover den faste ugentlige undervisning vil der være forskellige arrangementer i løbet af semestret, såsom Colab uge på tværs af alle linjer, Artist talks og koncerter. Derudover tilbydes alle kursister på De Intensive individuel studievejledning som kan omhandle branche, uddannelse m.m.

Undervisningen ligger i København.

Har du spørgsmål til De Intensive linjer, kontakt Lis Wessberg på liw@rytmiskcenter.dk eller 93636606.

OBS! Det faglige niveau på De Intensive er højt, så er du begynder eller let øvet, og stadig ønsker en kursuspakke, skal du tjekke vores 13 ugers kursuspakker ud.

KURSUSPERIODER 2023 og 2024

EFTERÅR 2023
Kursus periode: 4. september til 15. december.
Tilmeldingsfrist: 11. august.
Optagelsesprøver: Uge 34 (august)

FORÅR 2024
Kursus periode: 19. februar – 7. juni.
Tilmeldingsfrist: 7. januar.
Optagelsesprøver: Uge 4 (januar)

PRIS

Kurset koster: 19.500 / SAP 18.200.

Betalingsfrist er 2 dage efter bekræftelse på optagelse på kurset. Alternativt kan kurset, efter aftale med kontoret, betales med månedlige afdrag.

Pexels Photo 63703

Optagelsesprøve

Der er optagelsesprøver med forskellige kriterier på de respektive linjer.

LÆS MERE
Rammerne Studio A

Øvelokaler & Rammer

Som kursist kan du booke øvelokaler og studier udenfor undervisning.

LÆS MERE