Producerlinjen

Producerlinjen er stedet hvor du får udviklet dit talent som producer, beatmaker, komponist, remixer og laptopkunstner – både i arbejdet med din egen og andres musik. Udover masser af teknik og musik, har vi fokus på, hvilke branchekanaler der hjælper dig med komme ud med netop dine produktioner, uanset om det er hiphop, electronica, electro, minimal, pop, dubstep eller noget helt andet.

Kursus

Dag

Start

Underviser

Sted

Producerlinjen - start september 2022.

Man

05.09.22 kl. 09.00

Simon Muschinsky

Rytmisk Center - Vesterbro
Vesterbrogade 107 E
1674 København V

Producerlinjen er stedet hvor du får udviklet dit talent som producer, beatmaker, komponist, remixer og laptopkunstner – både i arbejdet med din egen og andres musik.  Udover masser af teknik og musik, har vi fokus på, hvilke branchekanaler der hjælper dig med komme ud med netop dine produktioner, uanset om det er hiphop, electronica, electro, minimal, pop, dubstep eller noget helt andet.

Overvejer du at søge musikproduktion på RMC, Sonic College eller anden musikuddannelse indenfor musikproduktion, kan vi også hjælpe dig med at blive klar til disse optagelsesprøver.

Teknik

Du lærer, hvordan knapperne på en synth skal tweakes, uanset om du er ude efter en brutal wobble-bass, en skrigende lead eller en storladen pad. Du kommer til at kende lyden af filtre, envelopes og waveforms, så du kan gennemskue, hvordan forskellige lyde er lavet, og slipper for at være bundet af presets.

Du lærer, hvordan samples kan bruges til den såvel ondeste stortromme som abstrakte atmosfæriske lydflader.

Vi snakker om plug-ins til mix og mastering. Hvordan skal compressoren indstilles, så der kommer smæk i trommerne som hos Timbaland, du får en stramt pumpende bas a’la Medina eller det hele sumper klaustrofobisk som hos Flying Lotus. Hvordan bliver vokalen ren og klar, og hvordan får mit mix bredde og dybde.

Komposition

Vi gennemgår komposition og form. Hvordan opbygger du en intro, så den fanger folks opmærksomhed, og hvornår skal der være breakdown? Du får tips til melodier, basgange, akkorder og reharmoniseringer, arrangement og instrumentering, og hvordan tilfældigheder kan inspirere dig.

Vi lytter til og giver kritik til, hinandens og vores idolers musik. Hvad lykkes de med? Hvad er typiske for forskellige genrer?

Vi arbejder med remix, herunder hvad formålet med et remix er.

Branche

Du får indsigt i Do-It-Yourself metoder til promovering, udgivelse og distribution, i brancheorganisationernes virke og formål. Og ikke mindst får du en masse værktøjer til at koble dit kunstneriske udtryk sammen med dine karrieremæssige ambitioner.

Undervisere

Det er vigtig for os, at vores undervisere er udøvende inden for sine respektive områder. Simon Muschinsky er den gennemgående underviser på Producerlinjen. Og HER kan du se alle de undervisere som er tilknyttet De Intensive linjer.

Ekstra

Udover den faste ugentlige undervisning vil der være forskellige arrangementer i løbet af semestret, såsom intromiddag, Colab uge på tværs af alle linjer, cafeer og koncerter. Derudover tilbydes alle kursister på De Intensive individuel studievejledning som kan omhandle branche, uddannelse m.m.

Skema

Undervisningen ligger torsdag kl. 9.00- 13.35 og fredag kl. 9.00-13.35.

I alt 10 lektioner pr. uge

Bemærk, at du skal medbringe din egen laptop med din foretrukne DAW installeret samt hovedtelefoner.

Kursusperiode 2022

Kursus periode: 5. september – 16. december.
Optagelsessamtalerne ligger tirsdag d. 23. august inden for tidsrummet 10-12. LÆS MERE.

Pris

Kurset koster: 18.735 / SAP 17.434
Betalingsfrist er 2 dage efter bekræftelse på optagelse på kurset. Alternativt kan kurset, efter aftale med kontoret, betales med månedlige afdrag.

Har du spørgsmål til De Intensive linjer, kontakt Lis Wessberg på liw@rytmiskcenter.dk eller 93636606.

OBS! Det faglige niveau på De Intensive er højt, så er du begynder eller let øvet, og stadig ønsker en kursuspakke, skal du tjekke vores 13 ugers kursuspakker ud.

Optagelsesprøve

Der er optagelsesprøver med forskellige kriterier på de respektive linjer.

LÆS MERE

Øvelokaler & Rammer

Som kursist kan du booke øvelokaler og studier udenfor undervisning.

LÆS MERE