Fritidsaktiviteter for børn

Rytmisk Center har en lang og stolt tradition for kreative fritidsaktiviteter for børn og unge.

Vi udvikler konstant vores tilbud, så de er tidssvarende og skuer fremad. Vi har et tæt samarbejde med vores flere end 170 undervisere, så vi sikrer et konstant højt niveau.

I dag tilbyder vi sang- og instrumentalundervisning samt hold i dans, teater, og forfatterværksted.

Vi er overbevist om, at det er børnenes egen skabertrang og glæden ved at udfolde og udtrykke sig, der er drivkraften i al læring. I mødet med den udøvende kunstner åbner vi døren ind til en verden, hvor fantasi og leg understøtter den enkeltes udvikling.

Klik HER for UNGE 14-18 år.

Drenge Med Guitar, Børn

Masser af aktiviteter for BØRN i SOMMERFERIEN!

LÆS MERE

Spil violin!
Freja Exner er vores nye undervisere i violin. Hør hende her i "Pigen fra 17", sammen med Malte Svale og Anders Bomholt.

Se vores violinhold HER

I den kommende sæson har vi oprettet en lang række nye og spændende fællesskabsorienterede hold i et tæt samarbejde med vores dygtige undervisere. Her vil du have mulighed for at møde jævnaldrende, skabe musik i et inkluderende fællesskab, udforske dit instrument sammen med andre og have stor indflydelse på, hvad I arbejder med. Der er både hold for nybegyndere og øvede, så dyk endelig ned i vores katalog og vælg, hvad der passer til dine behov. Du kan altid kontakte underviseren, hvis du er i tvivl om noget angående det enkelte hold.

Kig igennem hele vores katalog, og hold øje for nye hold i Nyheder!

Guitar Guderne & Keyboard Krigerne

Pexels Freestocksorg 15919

Støtte til kontingent

Københavns Kommune giver børn og unge mulighed for kontingentstøtte. Her kan du ansøge om støtte.

LÆS MERE