Jazzlinjen - Intensiv jazz undervisning

Få intensiv jazz undervisning på et højt kunstnerisk og fagligt niveau, og kom et skridt nærmere en karriere som skabende professionel jazzmusiker.

Få intensiv undervisning på et højt kunstnerisk og fagligt niveau, og kom et skridt nærmere en karriere som skabende professionel jazzmusiker.

På Jazzlinjen vil vi tage udgangspunkt i jazzen med dens mange forskellige genre og udtryksmåder. Der vil være fokus på dig og dit hovedinstrument, med masser af improvisation og jazz sammenspil. Du får styrket din generelle forståelse for teorien bag jazzen, ved hjælp af musikteori, hørelære og klaver.

Overvejer du at søge Musikkonservatoriet eller anden musikuddannelse kan vi også hjælpe dig med at blive klar til disse optagelsesprøver.

Jazzlinjen består af undervisning i

:: Hovedinstrument – 1 soloundervisningslektion pr. uge. ::

 :: Jazzsammenspil – 3 lektioner pr. uge for 3-6 kursister. ::

:: Musikteori og hørelære – 2 lektioner pr. uge for 3-6 kursister. ::

:: Klaver – 1 lektion pr. uge for 2 kursister. ::

Du kan vælge at gå på denne linje med et af følgende hovedinstrumenter: Sang, guitar, bas, trommer, klaver, sax, trompet og trombone. Ønsker du at gå på Jazzlinjen med et andet hovedinstrument kan du kontakte afd. leder Lis Wessberg for at høre om muligheden.

Hvis du ansøger som pianist, får du ikke faget “klaver”, da du får din klaverundervisning under faget “Hovedinstrument”. Som pianist får du derfor kurset til reduceret pris.

I alt 7 lektioner pr. uge.
(6 lektioner for pianister)

Undervisere

Det er vigtig for os, at vores undervisere er udøvende inden for sine respektive områder. Se HER underviserne som er tilknyttet De Intensive og hvem som er på de respektive linjer.

 

Skema

Skemaet lægges efter optagelsesprøverne. Undervisningstiden er inden for tidsrummet 9-17.

Ekstra

Udover den faste ugentlige undervisning vil der være forskellige arrangementer i løbet af semestret, såsom intromiddag, Colab uge på tværs af alle linjer, cafeer og koncerter. Derudover tilbydes alle kursister på De Intensive individuel studievejledning som kan omhandle branche, uddannelse m.m.

Kursusperiode 2022

Kursus periode: 5. september – 16. december.
Optagelsesprøven ligger i uge 34 (august) LÆS MERE

Pris

Kurset koster: 19.426 / SAP 18.646
(Pris for pianister: 16.440 / SAP 15.790)
Kurset betales senest 2 dage efter bekræftelse på optagelse på kurset. Alternativt kan kurset, efter aftale med kontoret, betales med månedlige afdrag.

 

Har du spørgsmål til De Intensive linjer, kontakt Lis Wessberg på liw@rytmiskcenter.dk eller 93636606.

OBS! Det faglige niveau på De Intensive er højt, så er du begynder eller let øvet, og stadig ønsker en kursuspakke, skal du tjekke vores 13 ugers kursuspakker ud.

Kursus

Dag

Start

Underviser

Sted

Jazzlinjen - start september 2022.

Man

05.09.22 kl. 09.00

Skiftende undervisere

Rytmisk Center - Vesterbro
Vesterbrogade 107 E
1674 København V

Optagelsesprøve

Der er optagelsesprøver med forskellige kriterier på de respektive linjer.

LÆS MERE

Øvelokaler & Rammer

Som kursist kan du booke øvelokaler og studier udenfor undervisning.

LÆS MERE