Praktisk info - De Intensive

Ansøgning, optagelsesprøver og optagelsessamtaler.
Når du har fundet din ønskelinje kan du gå direkte til online tilmelding. Vær opmærksom på, at du tilmelder dig optagelsesprøven/optagelsessamtalen, og altså ikke er garanteret en plads. Herefter indbetaler du depositum på 1000,- kr. Du kan vælge mellem dankortbetaling eller mobilepay.
Depositummet bliver fratrukket kursusprisen ved optagelse og tilbagebetalt ved afslag.

Det er en forudsætning, at vi har modtaget depositum, for at du kan gå til optagelsesprøven/optagelsessamtalen. Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi dig en mail med information om dato, tidspunkt og indhold vedr. optagelsesprøven/optagelsessamtalen.

Pris og betaling
Find den aktuelle pris i holdteksten ved den aktuelle linje.

Betalingsfristen er 2 dage fra kursisten modtager bekræftelse på optagelse på linjen. Kursusprisen kan deles op i månedlige rater efter aftale med kontoret.

Betingelser i forbindelse med tilmelding LÆS HER

Lektionslængde
En lektion varer i 55 minutter, hvoraf de 10 minutter er pause.

Vejledning
Vi lægger vægt på, at vores kursister kommer ind på de rigtige kurser. Vi tror på, at den enkelte kursist får det største udbytte, når alle føler, de er landet det rigtige sted – både hvad angår niveau og kursusindhold. Det hjælper optagelsesprøven/optagelsessamtalen med til.

Du kan altid ringe og få personlig vejledning hos afdelingsleder Lis Wessberg på tlf. 3326 0757 eller mobil 9363 6606. Du kan også maile til Lis Wessberg til liw@rytmiskcenter.dk.

Hvad skal du medbringe
Til sammenspil og instrumentalundervisning sørger vi for de tunge ting såsom: Klaver, trommesæt, congas, PA-anlæg, synthesizer, forstærkere mv. Du skal selv medbringe lette ting, dvs. trommestikker, blæser instrument, strengeinstrument samt kabler til bas og guitar.

På vores musikproduktionskurser er det en forudsætning at du kan medbringe din egen laptop med relevant DAW installeret samt hovedtelefoner.

Undervisningssted
Rytmisk Center – Vest
Vesterbrogade 107 E, 1620 København V

Nedsat kursuspris
SAP (Studerende / Arbejdssøgende / Pensionist)

København og Frederiksberg giver tilskud til nedsættelse af kursusprisen, hvis du bor i en af kommunerne og:

Er Folkepensionist, førtidspensionist, modtager af arbejdsløshedsdagpenge, revalideringsydelse, integrationsydelse, kontanthjælpsmodtager, efterlønsmodtager, lærling der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU.

Personer på sygedagpenge og personer på barselsdagpenge kan ikke modtage tilskuddet.

OBS: Ved tilmelding betales fuld kursuspris og tilskuddet udbetales efterfølgende, når vi har modtaget dokumentation på mail, af SU-støttemeddelelse, uddannelseskontrakt, bevis på efterløn eller førtidspension. For arbejdsledige er en aktuel tro- og love erklæring dog tilstrækkelig.

Download Tro og Love erklæring Tro og love-erklæring Frbg og Kbh. HER , udfyld og send til kontor@rytmiskcenter.dk

Persondatapolitik i Rytmisk Center
En ny EU-lov kaldet General Data Protection Regulation er trådt i kraft. Det er en ny regulation, der skal sikre at dine data opbevares sikkert i vores systemer.

I forbindelse med General Data Protection Regulation, har vi opdateret vores Persondatapolitik. Her kan du læse om hvordan vi tager ansvar og beskytter alle de data vi råder over. Vi forsikrer dig at alle oplysninger, som du deler med os, forholdes privat og fortroligt.
Læs mere her: Persondatapolitik i Rytmisk Center

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du mod forventning har noget at klage over i forbindelse med køb af kurser eller andet i vores aftenskole, bedes du hurtigst muligt henvende dig til os med din klage, så vi kan finde en løsning.

Hvis du ikke synes, vi behandler din klage tilfredsstillende, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse rc@rytmiskcenter.dk