eQ Fridays med Randi Pontoppidan

Randi Pontoppidan er en international anerkendt og efterspurgt komponist, vokalist og performer. Nomineret til årets album Inner Lift, DMA-Jazz 2021 og nomineret til årets vokalist, Steppeulven 2020. Hun arbejder med fri improvisation, jazz, performance art, elektroakustiske kompositioner og ny musik.
Pontoppidan er kendt for sin eksperimenterende blanding af vokalarbejde og elektronisk live bearbejdning af stemmen. Skolet indenfor både jazz og klassisk sang, blander hun stilarterne til en helt ny verden i sine kompositioner, der ikke lader sig kategorisere i genrer, men er sine helt egne.

Efter en lang karriere som live musiker og medvirkende på adskillige albums udkom hendes solo album ROOMS 2019, som har høstet flotte anmeldelser - blandt andet fem stjerner fra Berlingskes musikanmelder.

GRATIS - husk at tilmelde dig HER

eQ Fridays
Bliv klogere på musikken og mød dine musikerkolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkomne til et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for spontane co-writes i lydstudierne, lyttesessions eller bare hyggesnak. eQ Fridays foregår den første fredag i måneden.

Tidligere oplægsholdere tæller bl.a. Anastasia Kristensen, Rosa Lux, Kinck, Vakle, SØS Gunver Ryberg, Henriette Motzfeldt (Smerz), Julie Østengaard, Leyla Ek m.fl.

Om konceptet
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. 

Hvem står bag?
eQ Fridays er et samarbejde mellem Beats By Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor og er støttet af Tuborgfondet.

 

3. juni
Døre kl. 15.30
Oplæg kl. 16.00-18.00
Luk kl. 20.00

GRATIS - husk at tilmelde dig HER

ADRESSE
Rytmisk Center

Vesterbrogade 107 E - i lokale LUNA
1620 København V
Også adgang fra Enghavevej