Skriveværksted for unge

Skriveværkstedet er for alle, der interesserer sig for tekst og har lyst til at skrive. Om du interesser dig for lyrik, drama eller prosa, vil dette værksted være noget for dig. Vi skal først og fremmest øve os i at skrive uden at censurere os selv - og dernæst skal vi lære at fremhæve de allerbedste ting i de tekster, vi skriver!

De bedste måde at blive bedre til at skrive på, er ved at læse og opleve andres tekst. Derfor er det en vigtig del af værkstedets DNA, at vi læser vores tekster op for hinanden, og værdsætter hinandens åbenhed. Værkstedet er et rum, hvor vi læser for at forstå, ikke for at kritisere.

Kurset starter med øvelser i flowskrivning, og du vil blive introduceret for en masse inspirerende tekst i alle mulige afskygninger. Der bliver taget højde for alle elevernes interesse, og undervisningens indhold vil løbende blive formet efter, hvad den enkelte har lyst til at beskæftige sig med.

Vores skriveværksted for unge foregår på Rytmisk Center, Østerbro, hvor der er mulighed for at arbejde sammen med de andre fantastiske, kreative værksteder. Så hvis du drømmer om, at din tekst skal synges, dramatiseres eller måske males, er det bare om at kaste sig ud i det!

Der blev desværre ikke fundet nogen hold.